Toyo, piyasadaki en büyük lastik şirketlerinden biridir. 1945’te Japonya’da kurulan orta sınıf fiyat noktalarındaki üstün kalite, markanın itibarını oluşturmada çok büyük bir faktör olmuştur. Toyo, daha küçük bir katalogla değer markası olarak yola çıkarken, binek araçlardan ticari kamyonlara kadar her şey için seçenekler sunan büyük bir şirket haline geldi.

Toyo, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir bölüm kuran ve ürünlerini Kuzey Amerika’da satmaya başlayan ilk Japon lastik şirketidir!

Toyo, ekstra uzun diş ömrü için en iyi lastiklerden bazılarına sahiptir. örneğin, kamyon lastiklerinin, rakiplerininkinden %40 daha uzun diş ömrüne sahip olduğu biliniyor. Dayanıklılığın bir temel özellik olmasıyla Toyo, her türlü yol ve sürüş ihtiyacı için uzun ömürlü lastikler tasarlama konusunda uzmanlaşmıştır.

Toyo, aşağıdaki kategoriler için birçok farklı seçenek sunar:

• Yolcu
• Kamyon / SUV
• Ticari Kamyon

Aşağıda önerilen Toyo Lastiklerinden birkaçı bulunmaktadır.

All season: Toyo Extensa HP II

Bu yeni dört mevsim lastiği hem performans hem de stil göz önünde bulundurularak üretildi. Birbirine kenetlenen sırt blokları optimum viraj alma ve yön dengesi sağlarken, sağlam merkez nervürü olağanüstü düz çizgi dengesi sağlar.

Dört geniş çevresel kanal sayesinde bu model, tek yönlü sırt tasarımı yıl boyunca mükemmel yol tutuşu sağladığından en üst düzey ıslak çekiş sağlar.

Karayolu: Toyo Open Country H / T

Odak noktası olarak konfor ve üstün performans ile tasarlanan bu lastik, daha uzun bir diş ömrü eklemek için oluşturulan yeni bir lastik sırtı formülü ve daha fazla güç ve sağlamlık için üç kayış ile yeniden düzenlenmiş bir kasa ile üretilmiştir.

Bir hafif kamyon, spor arazi aracı veya bir geçit kullanıyorsanız, bu satın alabileceğiniz en iyi yol lastiklerinden biridir!

Arazi tipi: Toyo Open Country A / T II

Bu lastik, önde gelen rakiplerinden %40 daha fazla diş ömrüne gururla sahiptir. Bu modelin tüm arazi yetenekleri, asfalt yollarda ve ara sıra çamurlu şantiyelerde, çakıl yollarda ve toprak patikalarda araç kullanırken yeterli miktarda zaman harcayanlar için mükemmeldir.

Tasarım, dayanıklılığı, kışın yol tutuşunu ve yakıt ekonomisini dengeleyen yeni bir sırt kauçuğuna sahiptir.

Spor: Toyo Proxes ST III

Proxes ST III, tüm sezon yetenekleri ve yüksek performans arasında harika bir denge sunar. Yenilikçi silika bazlı lastik sırtı kauçuğu ve yönlü desen, tutarlı sırt aşınması ve ilave yol tutuşu sağlar. Hafif ticari ve SUV sürücüleri için bu sizi yarı yolda bırakmayacak bir seçenektir!

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir