Bir set Toyo lastiği, endüstri standartlarına göre oldukça uygun fiyatlıdır. Örneğin, Open Country AT II, ​​boyuta bağlı olarak lastik başına 400 ile 600 ₺ arasında değişiyor. En ucuz Toyo lastiği 250 ₺’nin biraz üzerinde. Bazı müşteri incelemeleri, Toyo’nun seçeneklerinin yalnızca kaliteleri için değil, aynı zamanda fiyat açısından da özellikle de şirketin arazi lastikleri için önerildiğinden bahsediyor.

Bununla birlikte, listelenen en pahalı Toyo lastiği, gördüğümüz en pahalı lastiklerden bazıları. Çamurlu arazi lastikleri tipik olarak yolcu lastiklerinden çok daha pahalıdır, ancak Toyo’lar lastik boyutuna, araç türüne ve lastik türüne bağlı olarak lastik başına 1250 ₺ üzerinde bir maliyete sahip olabilir.

Ancak Toyo’da fiyat/performans açısından herkesi tatmin edecek bir model var: Toyo Celsius Cargo

Binek otomobiller, CUV’ler ve SUV’lar için lastikler içeren Celsius tüm hava şartlarına en son eklemedir.

Toyo, ticari kamyonetler ve hafif kamyonlar için tasarlanan Toyo Celsius Cargo tüm hava koşullarına uygun ticari sınıf lastiği piyasaya sürdü.

Toyo, Celsius Cargo’nun yapısının yerel teslimatlar, hizmetler ve ulaşım dahil uygulamalarda yıl boyunca güvenilirlik için inşa edildiğini söylüyor. Bu, binek otomobiller için Celsius ve CUV’ler ve SUV’lar için Celsius CUV içeren Toyo Celsius tüm hava koşullarına uygun lastik serisindeki en son eklemedir.

Şirket, Celsius Cargo’nun üç tepeli dağ kar tanesi sembolünü taşıdığını ve tüm hava koşullarına dayanıklı sırt tasarımında, tüm sezon performansı için tasarlanmış bir dış sırt ve kışın çekiş için tasarlanmış bir iç lastik olduğunu söylüyor. Dış sırtta çevresel bir nervür ve daha düşük boşluk oranı, ıslak ve kuru performansı en üst düzeye çıkarır. Yüksek kertik yoğunluğuna sahip zikzak şekilli sırt blokları, iç sırtta kar pençeleri ve sulu kar olukları, soğuk havada çekişi en üst düzeye çıkarmak için kar ve buzu tahliye eder. Toyo, dayanıklı bir yan duvar ekleyerek kaldırım hasarına karşı koruma sağlar ve sağlam kasası sık durma ve çalıştırma sırasında kullanım ve denge sağlar.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir