Toyo Tires Treadpass 3D, sanal katılımcılara 360 derecelik bir görünümle benzersiz araçları keşfetme şansı sağlar.

Toyo Tire U.S.A. Corp.’un (Toyo Tyres) Toyo Tires Treadpass 3D Deneyimi artık sanal olarak kullanılabilir.

Toyo Tires Treadpass, dünya lansmanını yapan bir düzine benzersiz araçla, sanal katılımcılara araçları 360 derecelik bir görünümle keşfetme, yapıların özelliklerini okuma, fotoğraf çekme ve bunları sosyal medyada paylaşma şansı sunuyor.

İnsanlar, www.toyotires.com/treadpass adresini ziyaret ederek akıllı telefonlarından, tabletlerinden ve bilgisayarlarından Treadpass 3D deneyimini yaşayabilir.

Treadpass 3D’de sergilenen tüm araçlar, yeni Toyo Open Country A / T III, Toyo Open Country M / T ve Toyo Proxes R888R yarışma lastiği dahil olmak üzere Toyo Tyres ile donatılmıştır.

Sergilenen araçlar şunları içerir:

1970 Chevrolet Chevelle SS “BULLY”, Ben Craven tarafından

• 1.000 HP Supercharged Motor, yivli sallanma çubukları ve özel valfli bobin kapaklı yarış ayarlı süspansiyon, SPAL soğutmalı hidrolik direksiyon soğutucuları, termostatik kontrollü yağ soğutucuları ve Toyo Proxes R888R lastikleri içerir.

Alex Lawn tarafından 2020 Chevrolet Corvette C8

• ABD’deki ilk Pandem C8 geniş gövdeli kit, Airlift havalı süspansiyon, tam Borla egzoz, Ld97 dövme jantlar ve Toyo Proxes R888R lastikleri içerir.

1991 Stephen Lewis tarafından Ford Bronco

• Dönüş Anahtarlı LS3 Motor 500 HP ve Cullhane 4L80 Şanzıman, Currie arka uç muhafazası ve üçüncü üye, Ocho Fab TTB ön kirişler, King Shocks Şasi, Metot Yarış Tekerlekleri ve Toyo Açık Ülke M / T lastikleri içerir.

Luigi Arroyo imzalı 2018 Honda Civic Type R “LMTLS R”

• Civic Type R için ilk eksiksiz Varis gövde kiti, özel Alcantara iç mekan, tam bir boya rengi değişimi ve Toyo Proxes R888R lastikleri içerir.

Mitch Button’dan 2020 Jeep Gladyatör “BBJT”

• 6PAK Şoklu Metalcloak “Duroflex” Game Changer Süspansiyonu, Undercloak Entegre Zırh Sistemi, ek depolama çözümü sistemleri ve Toyo Açık Ülke M / T lastikleri içerir.

1955 Mercedes Gullwing Widebody Droptop, John Sarkysian tarafından

• Gerçek bir modern AMG çerçevesi ve aktarma organları, S Klub 300sl açılır tavan, Koenigsegg tarzı kapılar, elektrikli kapak ve bagaj, özel gösterge paneli ve iç mekan ve Toyo Proxes Sport lastikleri içerir.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir